La 11.7.2020 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu

Liput

Yleisötapahtumien rajoituksista johtuen heinäkuulle 2020 kaavailtu Ilovaari jouduttiin perumaan. Koko festivaalin siirtoa syksylle Joensuu Areenalle suunniteltiin heti koronakriisin alkamisesta lähtien. Uutta päivämäärää yritettiin sovittaa jo sovittujen bändien kanssa kaikin mahdollisin keinoin ja etsimme myös laadukkaita korvaavia esiintyjiä pois jääville bändeille. Emme kuitenkaan onnistuneet varmistamaan omasta mielestämme riittävän tasokasta ohjelmaa syksylle, ja halusimme järjestää syksyn Ilovaarin täysimittaisena festivaalina. Järkevimmäksi vaihtoehdoksi yleisön kannalta jäi koko festivaalin peruminen vuodelta 2020. 

Ensi vuonna Ilovaari järjestetään tuttuun tapaan omassa kodissaan Ilosaaressa 11.7.2021. Vuoden 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Ilovaariin. Toivomme mahdollisimman monen tukevan meitä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja säästävän lipun ensi vuodelle. Ostetut liput voi myös palauttaa lippujen ostopaikkaan 30.9.2020 mennessä Kerubille, Tikettiin tai Lippupisteelle. Ensi vuoden festivaalin suunnittelu on jo hyvässä vaiheessa ja Ilosaaressa pääsee kokemaan alkukesän parhaat juhlat taas heinäkuussa 2021. 

Lippupisteen lippujen palautus: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketin lippujen palautus: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen
Kerubilta ostetut liput voi palauttaa Kerubille

 

 

ENNAKKOMYYNTI­PISTEET

Lisäinfoa ja yli 10 hengen ryhmätilaukset:  

VIP-PAKETTI 

VIP-PAKETIN SISÄLTÖ:

Hinta 99 € / paketti (sis. alv.) Myynti: Lippu.fi,  Tiketti tai ravintola Kerubista.

Vip-vieraat saavat vip-passin ja rannekkeen, jotka toimivat kulkutunnisteena festivaalin ajan.

ILOVAARIN VIP-MENU 

Tarkka menu tulossa myöhemmin...

MAJOITUSPAKETTI

Ilovaariin on tarjolla majoituspaketti Joensuun Sokos -hotelleissa. Pakettin varauskoodin on BILOVAARI20 ja sen pääsee varaamaan täältä:  sokoshotels.fi

Hinnat :

1hh 155e

2hh 105e/hlö/2hh

3hh 93,35e/hlö/3hh

Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen, hotellin saunat sekä lippu tapahtumaan.