Pe–la 5.–6.7.2024 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu

Info

Ilovaaria juhlitaan kesällä 2024 kaksipäiväisenä perjantaina 5. ja lauantaina 6. heinäkuuta Ilosaaressa. 

Liput

Ilovaarin liput löydätte ennakkomyynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Perjantain päiväliput 69 €, lauantain päiväliput 79 € ja kahden päivän liput vain 89 €. Päiväkohtaiset Show & Dinner-liput 99 €.

Ilosaaren portilla ei ole erillistä myyntiä, vaan liput koko tapahtuman ajan myy Tiketti. Ennakkolippujen myynti loppuu Lippupisteellä torstaina 4.7. klo 00.00.

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketistä ja Lippupisteeltä, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Ryhmäliput saa myös suoraan Kerubista, josta voi tiedustella myös vip-aitioita.

Ilovaari on ikärajaltaan K-18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Ilovaari Show & Dinner

Ilovaarin Show & Dinner -liput sisältävät lipun valitsemallesi päivälle ja ruokailun Kerubin Kellarissa. 

Ilovaarin Show & Dinner kattaukset:
* Perjantaina 5.7. kattaus Kellarissa klo 16-18
* Lauantaina 6.7. kattaus klo 13-15, klo 16-18 ja klo 19-21.

Yli kymmenen hengen ryhmäostot suoraan Kerubista:  

Kattauksiin ei oteta pöytävarauksia.

Menu:

Välimerellisestä Meze-pöydästä:

Frutti di mare eli marinoituja äyriäisiä (M,G)
Fetajuustoa, tomaatteja ja oliiveita (L,G)
Jättipapuja ja aurinkokuivattuja tomaatteja (V,G)
Minttukurkkuja (V,G)
Salaattia (V,G) ja sitruunavinaigrette (V,G)
Oliivi- ja ciabattaleipää (V)
Tapenadea (V,G) ja valkosipuli-persiljatuorejuustoa (L,G)

Puuhiiligrillistä:
Hiiligrillattua jugurttikanaa ja tsatsikia (L,G)
Skordalia eli valkosipulimuhennosta (L,G)
Ratatouillea (V,G)

Kasvisvaihtoehtona:
Pariloitua halloumia, ratatouillea, skordalia eli valkosipulimuhennosta ja tsatsikia (L,G)

Juusto- ja jälkiruokapöydästä

Valikoima Välimeren juustoja (L,G), viikunahilloa (V,G) ja suolakeksejä (L) 
Suklaapannacottaa, passionmoussea ja paahdettua valkosuklaata (L,G)

Ennakkorannekkeenvaihto

Ilovaarin ennakkorannekkeenvaihto on Kerubilla (Siltakatu 1, Joensuu):

* tiistaina 2.7. klo 11–18
* keskiviikkona 3.7. klo 11–18

Voit vaihtaa samalla useamman rannekkeen: niitä ei laiteta käteen kiinni. Rannekkeiden vaihto onnistuu toki myös portilla festarin ollessa käynnissä.

Narikka

Festivaalialueella on tavaranarikka heti portin vieressä. Alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia, joten narikkaakaan ei saa tuoda alkoholijuomia. Narikkakäynti maksaa 5 €.

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue on Joensuun Ilosaari. Festareille pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Koko Ilosaaren alue on anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ei-alkoholi-pullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Omat retkituolit ovat sallittuja. Teräaseet ja muut vaaralliseksi luokiteltavat esineet ovat kiellettyjä. Sateenvarjot, laserosoittimet, asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut), megafonit, radiopuhelimet, dronet ovat kiellettyjä. Kerholiivit tulee jättää narikkaan.

Omia ruokia saa tuoda alueelle.

Ilovaari, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Sateenvarjoja ei festivaalialueelle saa tuoda turvallisuussyistä. Ne peittävät näkekentän lavalle, ja vahingossa huitaiset sillä vielä vieruskaveria. Varaa siis sateen varalta mukaan esim. kertakäyttösadetakki, se menee pieneen tilaan. Kertakäyttösadetakkeja on myös myynnissä alueella ruokamyyntipisteissä.

Ruokaa ja juomaa

Ilovaarissa saat mahan täyteen ja drinkin kouraan helposti ja nopeasti! 

Nelinkertaistettiin ruokapuoli kesäksi 2023 aikaisemmasta, ja samalla linjalla jatketaan. Takuuvarmat Kerubin burgerit yhdestä teltasta, seuraavasta tarjoillaan höyrytettyjä Bao Buneja. Kerubin Savu & Hiili tarjoilee paikan päällä savustettuja grilliherkkuja. Perinteisemmästä grillistä aina makoisat makkaraperunat, ranskalaiset ja klassikoksi muodostuneet bataattiranskalaiset. 

Juomaa saa koko Ilosaaren alueelta ja Kerubin sisätiloista. Laguunin eteläpäähän kesäksi 2023 vietyä Drinkkibaaria kehitämme edelleen, ja sillan itäpuolella palveleva Niemibaari ruokkii janoisimmat suut. Heti alueella saavuttaessa ensimmäisenä näette Kerubin oman Blanc-myyntivaunun, jossa kylmät juotavat hanatuotteena. Myyntivaunusta saa myös gluteenitonta olutta. Laajin valikoima erilaisia gluteenittomia juomia, erikoisoluita, mocktaileja, alkoholittomia oluita ja siidereitä sekä aina kylmät hanajuomat löydät Kerubin baaritiskiltä. Muista ravintolapalveluista tiedotamme talven ja kevään aikana.

Cashless ja pantti

Ilovaari, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen.

Festivaalilla on juomien hinnassa käytössä pantti, jolla haluamme vähentää roskan määrää. Pantti mahdollistaa meidän kierrättävän erilaiset tölkit, pullot, mukit, lasit ja pikarit tarkemmin! Vähennämme Ilovaarista syntyvää jätettä, kun jokainen jätelaji saadaan henkilökunnan toimesta oikeaan kierrätysastiaan, joka lisäksi käytössä on kovamuovituopit juomille. Pidetään Ilosaari yhtä vehreänä kuin se nyt on myös tulevaisuudessa!

Panttimaksut palautetaan uuden juoman oston yhteydessä asiakkaalle. Maksut palautetaan kortille, käteistä ei tässäkään pyöri.

Löytötavarat

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Pyöräparkki

Ilovaarin portin vastapäätä on valvomaton pyöräparkki. Ravintola Kerubi ei vastaa parkissa olevista pyöristä.

Esteettömyys

Festivaalialue
Ilovaari järjestetään Joensuun Ilosaaressa. Saari on suurimmalta osalta puistoaluetta, eli nurmikkoa ja hiekkaa. Alueen läpi kulkee hiekoitettuja teitä. Alueella on pieniä rinteitä. 

Pysäköinti
Invataksit voivat pysähtyä festivaalialueen portille. Inva-tunnuksella varustetuille autoille ei ole tapahtumajärjestäjän puolesta omaa pysäköintialuetta. 

Katsomokorokkeet
Ilovaarin päälavan edustalla on liikuntarajoitteisille asiakkaille katsomokoroke, johon pääsee loivaa liuskaa pitkin.

Esteettömät vessat
Esteettömät wc:t löytyvät Ravintola Kerubista.

Turvallisen tilan tapahtuma

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

Turvallisemman tilan periaatteet

Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon 013 129 377 tai  niin selvitämme asian!

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

Akkreditoituminen

Median edustajat, vaikuttajat ja musiikkialan ammattilaiset voivat akkreditoitua Kerubin tapahtumiin. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen