Pe–la 7.–8.7.2023 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu
Osta lippu

Info

Ilovaaria juhlitaan 2023 kaksipäiväisenä perjantaina 7. ja lauantaina 8. heinäkuuta Ilosaaressa. Ilovaarin pääsyliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ilovaarin liput löydätte ennakkomyynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Päivälippujen hinta on 59 euroa ja kahden päivän lipun 90 euroa. Päiväkohtaisten Show & Dinner -lippujen hinta on 90 euroa. 

Liput

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti- ja Lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista.

Muistathan että Ilovaari on K-18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Ilovaari Show & Dinner

Astetta viihtyisämmän Ilovaarin saat ostamalla Show & Dinner liput! Päiväkohtaisilla show & dinner -lipuilla pääset ruokailemaan Kerubin Kellariin maittavan Kerubin kokkien valmistaman menun keskellä kesäfestaria! Yli kymmenen hengen ryhmävaraukset 

Ilovaarin Show & Dinner Kerubin Kellarissa:

Menu:

Aloitellaan tapaksilla:
* Caesarsalaattia, katkarapuja (L) ja valkosipulikrutonkeja (M)
* Omena-fenkolicoleslaw'ta (V,G)
* Marinoituja puolikuivattuja tomaatteja (V,G)
* Basilikalla marinoituja grillattuja kasviksia (V,G)
* Fetajuustoa ja rosmariinia (L,G)
* Lehtisalaattivalikoima ja mangovinaigrette (V,G)
* Paahdettuja siemeniä (V,G)
* Leipävalikoima (V), hummusta (V,G) ja tuorejuustoa (L,G)

Pääruoaksi:
* Viskiset BBQ-ribsit possusta ja mausteisia makkaroita (M,G)
* Valkosipulilla maustettuja smash-perunoita (M,G)

Kasvisruokana tarjoilemme: 
* Kerubin omia seitanribsejä, valkosipulilla maustettuja smash-perunoita ja kasviksia (V)

Juusto- ja jälkiruokapöydässä:
* Kypsytettyjä juustoja (L,G), viikunahilloa (V,G) ja spelttikeksejä (M)
* Petit Fours suklaalajitelma (V,G)
* Kahvia ja teetä, maitoa (L) ja kauramaitoa (V)

Ennakkorannekkeenvaihto

Ilovaarin ennakkorannekkeenvaihto Ravintola Kerubissa:

Samalla voit vaihtaa useaman rannekkeen: niitä ei laiteta käteen kiinni. Rannekkeiden vaihto toki myös portilla festarin ollessa käynnissä.

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue on Joensuun Ilosaari. Festareille pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Koko Ilosaaren alue on anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Omat retkituolit ovat sallittuja. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Ilovaari, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Sateenvarjoja ei festivaalialueelle saa tuoda turvallisuussyistä.

Löytötavarat

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Pyöräparkki

Ilovaarin portin vastapäätä on valvomaton pyöräparkki. Ravintola Kerubi ei vastaa parkissa olevista pyöristä.

Turvallisen tilan tapahtuma

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

Turvallisemman tilan periaatteet

Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon 013 129 377 tai  niin selvitämme asian!

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin  yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.