La 11.7.2020 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu

Info

Yleisötapahtumien rajoituksista johtuen heinäkuulle 2020 kaavailtu Ilovaari jouduttiin perumaan. Koko festivaalin siirtoa syksylle Joensuu Areenalle suunniteltiin heti koronakriisin alkamisesta lähtien. Uutta päivämäärää yritettiin sovittaa jo sovittujen bändien kanssa kaikin mahdollisin keinoin ja etsimme myös laadukkaita korvaavia esiintyjiä pois jääville bändeille. Emme kuitenkaan onnistuneet varmistamaan omasta mielestämme riittävän tasokasta ohjelmaa syksylle, ja halusimme järjestää syksyn Ilovaarin täysimittaisena festivaalina. Järkevimmäksi vaihtoehdoksi yleisön kannalta jäi koko festivaalin peruminen vuodelta 2020. 

 

Ensi vuonna Ilovaari järjestetään tuttuun tapaan omassa kodissaan Ilosaaressa 11.7.2021. Vuoden 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Ilovaariin. Toivomme mahdollisimman monen tukevan meitä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja säästävän lipun ensi vuodelle. Ostetut liput voi myös palauttaa lippujen ostopaikkaan 30.9.2020 mennessä Kerubille, Tikettiin tai Lippupisteelle. Ensi vuoden festivaalin suunnittelu on jo hyvässä vaiheessa ja Ilosaaressa pääsee kokemaan alkukesän parhaat juhlat taas heinäkuussa 2021. 

 

Lippupisteen lippujen palautus: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketin lippujen palautus: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen
Kerubilta ostetut liput voi palauttaa Kerubille

Liput

Ilovaarin liput ovat myynnissä ja ne saat Joensuussa hankittua Ravintola Kerubin tiskiltä. Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti- ja Lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta ja Carelicumista.

Lipun hinta on 55 €. Verkkokaupoissa lippujen hintaan lisätään palvelumaksu. Muistathan että Ilovaari on K-18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessa tapahtumaan avustettavan kanssa.

ENNAKKOMYYNTI­PISTEET

Lisäinfoa ja yli 10 hengen ryhmätilaukset:  

 

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue on Joensuun Ilosaari. Festareille pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Alue avataan yleisölle lauantaina 11.7. klo 14. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Tapahtuman päälava löytyy Ilosaaren kentältä ja kakkoslava rakentuu Ilosaaren parkkialueen päätyyn. Kerubin sisällä vaari soi kahdessa kerroksessa, salin lavalla livenä ja Kellarissa Retrodiscona. Koko Ilosaaren alue ja Kerubin sisätilat ovat anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max 1,5 litraa.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Sateenvarjoja ei festivaalialueelle saa tuoda turvallisuussyistä.

Ennakkorannekkeenvaihto

Rannekkeita voit käydä vaihtamassa ennakkoon Kerubilla tapahtumaviikon aikana:

Tiistaina 7.7. - perjantai 10.7. klo 11 - 18

Pyöräparkki

Ilovaarin valvomaton pyöräparkki on Maakuntaliiton pihassa, sisäänkäynnin vastapäätä.

Löytötavarat

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy, joka noutaa ravintolaan unohtuneet löytötavarat torstai-iltaisin ja lauantaiöisin. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99€/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaisin klo 11–17 ja ti–pe klo 11–16. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

 

VIP-Paketti 

VIP-PAKETIN SISÄLTÖ:

Hinta 99 € / paketti (sis. alv.) Myynti: Lippu.fi,  Tiketti tai ravintola Kerubista.

Vip-vieraat saavat vip-passin ja rannekkeen, jotka toimivat kulkutunnisteena festivaalin ajan.