La 11.7.2020 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu

Info

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue on Joensuun Ilosaari. Festareille pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Alue avataan yleisölle lauantaina 11.7. klo 14. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Tapahtuman päälava löytyy Ilosaaren kentältä ja kakkoslava rakentuu Ilosaaren parkkialueen päätyyn. Kerubin sisällä vaari soi kahdessa kerroksessa, salin lavalla livenä ja Kellarissa Retrodiscona. Koko Ilosaaren alue ja Kerubin sisätilat ovat anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max 1,5 litraa.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Sateenvarjoja ei festivaalialueelle saa tuoda turvallisuussyistä.

Ennakkorannekkeenvaihto

Rannekkeita voit käydä vaihtamassa ennakkoon Kerubilla tapahtumaviikon aikana:

Tiistaina 7.7. - perjantai 10.7. klo 11 - 18

Pyöräparkki

Ilovaarin valvomaton pyöräparkki on Maakuntaliiton pihassa, sisäänkäynnin vastapäätä.

Löytötavarat

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy, joka noutaa ravintolaan unohtuneet löytötavarat torstai-iltaisin ja lauantaiöisin. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99€/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaisin klo 11–17 ja ti–pe klo 11–16. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

 

VIP-Paketti 

VIP-PAKETIN SISÄLTÖ:

Hinta 99 € / paketti (sis. alv.) Myynti: Lippu.fi,  Tiketti tai ravintola Kerubista.

Vip-vieraat saavat vip-passin ja rannekkeen, jotka toimivat kulkutunnisteena festivaalin ajan.